VEGYE FEL VELÜNK
A KAPCSOLATOT, HOGY
AZ INFORMÁCIÓKAT
ELSŐ KÉZBŐL KAPJA
TEKINTSE MEG AKCIÓS
AJÁNLATAINKAT, HOGY
VÁLASZTÁSA MINDIG A
LEGMEGFELŐBB LEGYEN
EGY-KÉT KATTINTÁSSAL MÁRIS ELKÜLDHETI
AJÁNLAT-KÉRÉSÉT
kapcsolat akciók ajánlat kérés
A Green Digital Kft. Informatikával foglalkozó üzletága az optikai adathordozókon – CD, DVD - történő információtárolással és sokszorosításával kapcsolatosan kínál szerteágazó és teljes körű megoldásokat.

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az optikai adathordozók sokszorosítása, gyártása terén ...
és folyamatosan segítik azon felhasználók, ügyfeleink munkáját, akik úgy döntöttek, hogy önállóan az általunk forgalmazott készülékek segítségével szeretnék kivitelezni, CD-DVD lemezeinek gyártását. Egyedi igényeiket figyelembe véve tudunk ajánlani különböző megoldásokat. Kínálatunkban megtalálhatóak az optikai lemezek sokszorosítására, felületük nyomtatására, adataik archiválására alkalmas készülékek az egészen kis asztali berendezésektől akár a teljesen automatizált emberi beavatkozást nem igénylő ipari körülményeknek is helytálló készülékekig bezárólag.
Nagy hangsúlyt fektetünk a terméktámogatásra, hogy Ön a lehető legjobb minoségben és a legnagyobb hatékonysággal ...
tudja kihasználni a készüléke adottságait. Tudjuk, hogy ebben az üzletágban nagyon fontos a készülékek üzembiztonsága. Szolgáltatásaink között igénybe vehetőek a gépeket érintő karbantartások illetve átalánydíjas szerződések. Meghibásodás esetén az országban egyedülállóan saját szervizünk gondoskodik arról, hogy a lehető legrövidebb idon belül készüléke újra muködőképes legyen.

- Egyedi esetekben Cégünk rövid határidővel vállalja CD-DVD lemezek gyártását teljes körű ügyintézéssel, legyen szó néhány vagy akár több ezer darabról.

- További információért vagy észrevételeivel kapcsolatban kérem forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségek valamelyikén.


SZOLGÁLTATÁSAINK
TERMÉKEINK
KÉPVISELT MÁRKÁINK